Search:

Investoi “Uuteen Elämään”

Hei !

Me olemme Veli-Matti Ja Elina Suopera ja me olemme lähetystyöntekijöitä ja pastoreita New Life seurakunnassa jonka perustimme 2016 Huhtikuussa Sault Ste Marieen (ON, Kanada). Nyt melkein vuosi myöhemmin, me olemme ikuisesti kiitollisia Jumalalle ja myös niille Jumalan ihmisille siitä missä nyt olemme, Jumala on ollut uskollinen !
 Jos haluat lisää tietoa meistä, meidän tarinastamme käy osoitteessa newlifesoo.com .

Nyt meidän asiaan..
Me haluaisimme kutsua sinut mukaan tälle matkalle, omalla osallasi auttamaan, että tämä meidän kaupunki Sault Ste marie pelastuisi. 
Kuten varmasti tiedätkin Jumalan valtakunnassa jokainen saa osallistua. Joillekin meistä se tarkoittaa lähtemistä, toisille näiden lähtijöiden tukemista. Mahtava asia on, että jokainen joka osallistuu tulee siunatuksi ja Jumalan valtakunta etenee! Tämä onkin juuri se syy miksi haluamme tuoda nämä tarpeemme sinut tietoosi, ehkä Herra käyttää juuri sinua mahdollistamaan sen, että voimme saavuttaa vielä enemmän ihmisiä hyvillä uutisilla!

Auta meitä laajentumaan !

Me keräämme varoja jotta voisimme tämän vuoden aikana laajentaa palvelu työtämme. Tänä vuonna haluamme saavuttaa vielä enemmän ihmisiä hyvillä uutisilla! 
Ensimmäiseksi, meidän ylistys tiimimme on kasvamassa ja se on todella upeaa, sillä ylistys on iso osa sitä näkyä minkä Jumala on meille antanut. Kun aloitimme viime keväänä meillä oli ainoastaan kitara ja yksi laulaja! Nyt meillä on kokonainen tiimi, pari rumpali odottamassa.. mikä tuokin meidät näihin meidän tarpeisiin: 
Me tarvitsemme hyvän perus rumpusetin ja muutaman päivityksen meidän lava äänentoistoon (auttaa kaikkia kuulemaan kunnolla lavalla, erityisesti rumpali).
Toiseksi me haluaisimme laajentaa meidän “ulottuvuutta” käyttämällä live lähetystä ja tekemällä voimakkaita todistus videoita siitä mitä Jumala juuri nyt tekee täällä. 
Me myöskin haluaisimme mahdollisuuden tallentaa videolle meidän opetus lapseus kouluja jotta opetusta voisi käyttää myöhemminkin. Tätä varten olemme jo saaneet lahjoituksena kameran mutta vielä tarvitsemme ns. live streaming laatikon.

Tarkemmin varat käytettäisiin näihin:  (tärkeysjärjestys)

– Rumpusetti
– Lava monitorointi (langalliset korvamonitorit)
– HDMI “streaming box”. (mahdollistaa live lähetyksen)
– Kaikki tarvittavat kaapelit

Pyydämme, että rukouksin harkitset sijoittamista tähän “hyvään maahan” mikä New Life seurakunta on !

Siunauksin !
Vellu & Elina Suoperä,
NEW LIFE seurakunnan puolesta.

Klikkaamalla “donate” voit lahjoitta maksukortilla:

NEW LIFE toimii rekisteröidyn Kanadalaisen voittoa tuottamattoman yhdistyksen “power of faith ministries” alaisuudessa